+385 51 273-984
info@tecnoauto.hr

O nama


Pronađite širok asortiman autodijelovu u poslovnicama Tecno Auta

Jeste li u potrazi za kvalitetnim autodijelovima, autokozmetikom, uljem i mazivima, te ostalom auto opremom? Predstavljamo vam se kao savršen omjer cijene i kvalitete, s uključenom dostavom.


TECNO AUTO D.O.O. nalazi se na području Matulja i Rijeke a posluje od 2006. godine. U svoje dvije poslovnice nudimo preko 22 000 artikala autodijelova i autokozmetike.


Kao distributeri vodećih i renomiranih zastupnika autodijelova , U mogućnosti smo Vam ponuditi preko 50 najpoznatijih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila.


Također smo zastupnici za TEXACO HAVOLINE ulja i maziva za Primorsko-goransku županiju. Marka visokokvalitetnih motornih ulja s patentiranom tehnologijom štiti motor od štetnih naslaga, povećava broj prijeđenih kilometara i sprječava skupe popravke. Visoka kvaliteta Texac-a brzo je prepoznata, a danas se sa zadovoljstvom koristi u ovlaštenim servisima i automehaničarskim radnjama koji se bave servisiranjem vozila i distribucijom ulja i maziva.


Širok asortiman autodjelova i autokozmetike možete pronaći u poslovnicama na dvije adrese: prostor na lokaciji Trtni 69 nalazi se na cesti Matulji-Jušići, i poslovnica na lokaciji Zametska 54,Rijeka- Zamet.

 

Ukoliko niste u mogućnosti posjetiti poslovnicu, vrijedan tim Tecno Auta svakodnevno vrši dostavu na području Gorskog Kotara, Opatije, Rijeke i okolice,otoka Krka,Cresa-M.Lošinja. Za dostavu koristimo 3 dostavna vozila kako bi uslugu obavili u što bržem roku i kako bi svaki klijent bio u potpunosti zadovoljan. Također, nudimo popust za sve članove obrtničke komore Rijeka; na gotovinu i debitne kartice zaračunava se popust od 25 %, a na kreditne kartice 20 %.


Uvjerite se u kvalitetu i povoljnu cijenu asortimana koju Vam nudi TECNO AUTO i obratite se našem stručnom osoblju radi savjetovanja i brze isporuke.Radno vrijeme poslovnica:
Radnim danom: 08 - 18 sati
Subota: 08 - 13 sati
 
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se